Komende zomer vind je ons zowel op de Modefabriek als op PREMIUM in Berlijn.

PREMIUM geldt als de meest fashion forward beurs in Berlijn. Tijdens het weekend van 4-6 juli zijn er een heleboel beurzen te bezoeken, PREMIUM mag je echt niet missen. De locatie spreekt al boekdelen, STATION Berlin is een oud station en doet industrieel aan. Hier heerst een gevoel van nieuw, van mogelijkheden.

Hier heerst een gevoel van nieuw, van mogelijkheden.

PREMIUM zoekt elk jaar de merken met de meeste pioniersgeest van over de hele wereld, en stelt daarmee een beurs samen van meer van 1000 merken. 30% daarvan bestaat uit de allernieuwste brands. Op die manier vormt PREMIUM een belangrijk inspiratieplatform voor het komende seizoen. En daar voelen wij ons het meest thuis.

Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen, niet alleen op gebied van kleuren en prints, ook in het creëren van nieuwe stoffen en materialen. What’s in it for us? En hoe blijven we dicht bij onszelf? Interessante vraagstukken, waarvoor we op zowel op PREMIUM als op de Modefabriek puzzelstukjes verzamelen. We zien je graag bij ons op de stand!

PREMIUM Berlin – 4-6 juli
Modefabriek Amsterdam – 9-10 juli