OUR VIEW ON FASHION!

We zien onszelf als het verlengstuk tussen wholesale en retail. Onze collecties zijn complementair en dat vind je terug in onze showroom. Stilzitten is niet ons jargon. We reizen de hele wereld over om de juiste merken te vinden en onze klanten te bieden wat ze nu nodig hebben.

Dat is waar we voor op staan. Het is onze passie. Het modevak boeit, elke dag opnieuw. Dat is ook de enige manier waar op het kan, wat ons betreft. Het moet vorm krijgen vanuit je buikgevoel. Je moet houden van het vak, van je klanten. Je focussen op de toekomst, geloven in je producten, bezig zijn met wat er op de markt gebeurt. Anders gebeurt er niks.

Die alertheid, dat geloof, zie je onder andere terug in ons eigen merk Be Pure. Daarin zit onze liefde voor het vak, onze blik op de toekomst, onze beide benen middenin de modewereld. En met diezelfde bezieling en bevlogenheid staan we voor alle andere merken binnen MB Fashion.

Caspar & Myriam